3fm Serious Request Opbrengsten

De tour is alléén beschikbaar voor wie via deze site van Serious Request een donatie doet. Na een afwezigheid van drie jaar is het Glazen Huis weer terug van weggeweest voor de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request van NPO 3FM.


Instagram Photo By Jeroen Bijsma Jun 12 2016 At 12 06pm Utc Instagram Posts Photo Instagram Photo

De afgelopen 2 jaar werd daarom Lifeline op poten gezet djs liepen dagen door het land om aandacht te vragen en geld in te zamelen.

3fm serious request opbrengsten. Tot en met 2020 was de actie in samenwerking met het Rode kruisVanaf 2021 is het Wereld Natuur. Gebieden die als een groen schild voor de aarde dienen en klimaat verandering tegen gaan. DierenPark Amersfoort werkt mee aan Serious Request de jaarlijkse inzamelingsactie van radiozender NPO 3FM.

Alle opbrengsten worden aan het goede doel gegeven Wandelaars kunnen op 20 december mee met een van de tours onder leiding van een gids of kunnen zelfstandig op pad gaan met een Doe-Het-Zelf-tour. Alle opbrengsten van deze actie zijn voor stichting WoonDroom een Leusdens initiatief van ouders met kinderen met een verstandelijke beperking. Dinand Woesthoff tijdens 3FM Serious Request 2012.

6 september 1972 in Gorinchem. Geen idee wat ik thuis moet gaan doen. Dat komt dit keer in Amersfoort te staan.

De opbrengsten kelderden echter aanzienlijk. LEUSDEN Vrijwilligers en medewerkers van Fort33 zijn al bezig met de voorbereidingen van een nieuwe Forty8 Hours gepland op 11 12 en 13 maart volgend jaar. Na vier jaar afwezigheid worden er weer djs opgesloten in het Glazen Huis.

Vanaf zaterdag gaan de djs een week lang platen. Waar het Glazen Huis jaarlijks op. In het Glazen huis.

Een routebeschrijving die na donatie wordt toegemaild. Officiële website en IMDb-profiel. Er mogen maximaal duizend mensen tegelijk het terrein.

3FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor het Wereld Natuur Fonds via de actie LetItGrow. Het huis waar de djs vanaf vandaag een week lang. Marco Frank Ferdinand Woesthoff Geboren.

Met het geld helpt het Wereld Natuur Fonds de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. Het Glazen Huis is dit jaar na drie jaar afwezigheid in Amersfoort opgebouwd voor de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request van NPO3FM. Dat kan dit jaar natuurlijk niet.

Na een afwezigheid van drie jaar is het Glazen Huis weer opgebouwd voor de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request van NPO. Na veertien succesvolle jaren besloot de zenderleiding van 3FM in 2018 dat het tijd werd Serious Request in een nieuwe vorm te organiseren. In het verleden trok 3FM Serious Request pleinen vol mensen in steden als Enschede Leeuwarden en Haarlem.

3FM benaderde Lekker Lupine om bij te dragen aan deze actie. Hun droom en doel is om een kleinschalige. 1998-heden Genres Alternatieve rock poprock.

3FM Serious Request vaak verkort tot Serious Request is een geldinzamelingsactie die sinds 2004 jaarlijks georganiseerd wordt in de week voor Kerstmis door de Nederlandse radiozender NPO 3FMTijdens de actie zetten djs van de radiozender zich in voor een specifiek thema. De opbrengsten gaan naar het Wereld Natuur Fonds WWF om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen. Laatste biertje met bittere bijsmaak.

Na lopend radio maken door Nederland en uitzenden vanuit een loods is Serious request weer terug bij waar het ooit begon.


Pin Op 3fm Serious Request 2016


Agenda Setting Elk Jaar Zamelt 3fm Geld In Voor Het Rode Kruis En Dan Ze Elk Jaar Rond Een Bepaalde Tijd Meestal In December Kijken Glazen Huis Rood Kruis


Pin Op 3fm Serious Request 2016


Pin Op 3fm Serious Request 2016


3fm Serious Request Thermometer Poster Voor Kinderen Kinderen Drinkwater


Sander Dekker Maakt Zichzelf Belachelijk In Dwdd


Throwback Thursday Terug Naar 2004 In Dat Jaar Werd 3fm Serious Request Voor De Eerste Keer Georganiseerd Giel Claudia En Wouter Haalden Dit Mooie Bedrag Op


Agenda Setting Elk Jaar Zamelt 3fm Geld In Voor Het Rode Kruis En Dan Ze Elk Jaar Rond Een Bepaalde Tijd Meestal In December Kijken Glazen Huis Rood Kruis


Bol Com Sociale Media


Pin Op 3fm Serious Request 2016

WATCH OUT ! CAN SURPRISE YOU